WIJ ZIEN JE GRAAG IN EEN HUID DIE JE BETER PAST

UNIEK !

In onze huid kliniek werken wij met een volledig nieuwe en unieke methode. Wij geloven dat schoonheid van binnen én van buiten komt. In samenwerking met onze hormoontrainer gaan wij echt aan de slag met jouw leefstijl. 

Het resultaat is dan ook werkelijk verbluffend.
Onze missie is dat een mooie, gezonde huid voor iedereen haalbaar moet zijn. Wij bieden dan ook de allerbeste methoden en producten aan tegen de allerbeste prijs/kwaliteit verhouding. Bovendien zijn wij GGD goedgekeurd, werken wij uiterst discreet en volgen nog regelmatig diverse masterclasses en trainingen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. 

Waarom kiezen voor de SkinFit Kliniek?
Inmiddels weten cliënten uit het hele land ons al te vinden. En dat is natuurlijk niet voor niets. Door onze persoonlijke benadering en uitstekende kwaliteit in al onze behandelingen voel jij je ook snel bij ons op je gemak. Bovendien zijn wij gelegen aan een prachtig stadsstrand met diverse restaurants in een prachtig natuurgebied. Onze cliënten kiezen heel bewust voor een compleet dagje me-time wanneer ze bij ons in huis zijn.

Onderstaande foto: Resultaat na 1 behandeling met onze peeling

Pure en intense huidverbetering.  

Heb jij last van;
– Acne
– Littekens
– Rosacea
– Steelwratjes
– Couperose / gesprongen vaatjes
– Pigmentvlekken
– Grove poriën
– Rimpels / kraaienpootjes / rokerslijntjes 

Wil jij;
– Algehele huidverbetering
– Anti aging
– Een mooie gezonde glow 
– Je energieker voelen
– Af van bepaalde (vage) klachten

Kom dan eens kennismaken met ons team en boek een behandeling voor jezelf in. 

Daarnaast beschikken wij ook over een professionele BrowBar, LashBar en Waxbar. Wij bieden alles aan op het gebied van wenkbrauwen, wimpers en ontharen volgens de laatste trends en werkwijze.

maak een afspraak

Waarom dromen van een mooie huid wanneer het bij ons binnen handbereik ligt.